A A A
pl | en
2021/2022 stacjonarne studia drugiego stopnia (po st. inżynierskich) UEP

Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Badania rynkowe produktu i marki
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Zaliczenie 1 B
Ekonomia menedżerska
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
4 Zaliczenie 1 A
Techniki doskonalenia procesów produkcyjnych
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Zaliczenie 1 B
Zarządzanie produktem
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
6 Egzamin 1 A
Zarządzanie projektem
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
7 Egzamin 1 B
Zarządzanie strategiczne
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
7 Egzamin 1 B
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Analiza danych
Ćwiczenia: 30
2 Zaliczenie 1 A
Konwersatorium
Wykład: 15
1 Zaliczenie 5 D(B)
Polityka gospodarcza
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
2 Zaliczenie 1 A
Prognozowanie i symulacja w przedsiębiorstwie
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
2 Zaliczenie 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 1 B
Wykład do wyboru
Wykład: 45
3 Zaliczenie 5 B
Zintegrowane systemy zarządzania
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 A
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Konwersatorium
Wykład: 15
1 Zaliczenie 5 D(B)
Organizacja systemów produkcyjnych
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
2 Egzamin 1 B
Przygotowanie pracy magisterskiej
18 Zaliczenie 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 1 B
Wykład do wyboru
Wykład: 30
2 Zaliczenie 5 B
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności