Rozpoczęcie studiów
Forma studiów
ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Badania rynkowe produktu i marki
|
Ćwiczenia: 15 Wykład: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Ekonomia menedżerska
|
Ćwiczenia: 30 Wykład: 30 |
4 | Zaliczenie | 1 | A |
Techniki doskonalenia procesów produkcyjnych
|
Ćwiczenia: 15 Wykład: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Ćwiczenia: 30 Wykład: 15 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Zarządzanie projektem
|
Ćwiczenia: 30 Wykład: 30 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie strategiczne
|
Ćwiczenia: 30 Wykład: 30 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 285 | 30 | |||
Suma (Ćwiczenia) | 150 | ||||
Suma (Wykład) | 135 |
- 0 - Do wyboru
- 1 - Obowiązkowy
- 2 - Techniczny do wyboru
- 3 - Kierunkowy do wyboru
- 4 - Humanistyczny do wyboru
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Analiza danych
|
Ćwiczenia: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Konwersatorium
|
Wykład: 15 |
1 | 0 | D(B) | |
Polityka gospodarcza
|
Ćwiczenia: 15 Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Prognozowanie i symulacja w przedsiębiorstwie
|
Ćwiczenia: 15 Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Seminarium magisterskie
|
Ćwiczenia: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład: 45 |
3 | 0 | B | |
Zintegrowane systemy zarządzania
|
Ćwiczenia: 30 Wykład: 30 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Suma | 240 | 16 | |||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Wykład) | 120 |
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności
|
- 0 - Do wyboru
- 1 - Obowiązkowy
- 2 - Techniczny do wyboru
- 3 - Kierunkowy do wyboru
- 4 - Humanistyczny do wyboru
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Konwersatorium
|
Wykład: 15 |
1 | 0 | D(B) | |
Organizacja systemów produkcyjnych
|
Ćwiczenia: 15 Wykład: 15 |
2 | Egzamin | 1 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
18 | Zaliczenie | 1 | B | |
Seminarium magisterskie
|
Ćwiczenia: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład: 30 |
2 | 0 | B | |
Suma | 105 | 25 | |||
Suma (Wykład) | 60 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 45 |
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności
|
- 0 - Do wyboru
- 1 - Obowiązkowy
- 2 - Techniczny do wyboru
- 3 - Kierunkowy do wyboru
- 4 - Humanistyczny do wyboru