A A A
pl | en
2020/2021 stacjonarne studia drugiego stopnia UEP

Product and Process Management

BHP on line (1 sem.)
Subject Number of hours ECTS points Form of verification Code Block
Brand and product market research
Lectures: 15
Classes: 15
4 Exam 1 A
Data analysis
Classes: 30
3 Assessment 1 A
Ethics
Lectures: 15
Classes: 15
3 Assessment 1 A
Food quality and safety
Lectures: 15
Classes: 30
4 Exam 1 B
Lectures with the practitioners
Lectures: 15
1 Assessment 1 C
Managerial economics
Lectures: 15
Classes: 30
4 Exam 1 A
Packaging design
Classes: 30
4 Assessment 1 B
Product management
Lectures: 15
Classes: 30
3 Assessment 1 A
Technology and engineering of production processes
Lectures: 15
Classes: 30
4 Exam 1 A
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Basics of intellectual property protection
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 B
Cost management in enterprises
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 A
Economic policy
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Egzamin 1 A
Facultative lecture
Wykład: 15
1 Zaliczenie 5 B
Food product design
Wykład: 15
Ćwiczenia: 45
5 Zaliczenie 1 C
Instrumental methods of production process control
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
3 Egzamin 1 B
Lectures with the practitioners
Wykład: 15
1 Zaliczenie 1 C
Non-food products quality and safety
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 B
Production process design
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
3 Zaliczenie 1 B
Software supported risk and process management
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Zaliczenie 1 B
Specialization facultative lectures
Wykład: 15
1 Zaliczenie 5 C
Subject Number of hours ECTS points Form of verification Code Block
Facultative lecture
Lectures: 45
3 Assessment 5 B
Foreign lecturer classes
Lectures: 60
4 Assessment 1 B
Lectures with the practitioners
Lectures: 15
1 Assessment 1 C
MA seminar
Seminars: 30
2 Assessment 1 C
Management systems' audit
Lectures: 15
Classes: 15
3 Exam 1 B
Non-food product design
Lectures: 15
Classes: 45
5 Assessment 1 C
Price and distribution management
Lectures: 15
Classes: 15
3 Exam 1 C
Production processes improvements methods and techniques
Lectures: 15
Classes: 15
3 Assessment 1 B
Specialization facultative lectures
Lectures: 60
4 Assessment 5 C
Statistical process control in practice
Classes: 15
2 Assessment 1 B
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Facultative lecture
Wykład: 30
2 Zaliczenie 5 B
Foreign lecturer classes
Wykład: 60
4 Zaliczenie 1 B
Lectures with the practitioners
Wykład: 15
1 Zaliczenie 1 C
MA seminar
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 1 C
Preparation of Diploma Thesis
20 Zaliczenie 0 C
Specialization facultative lectures
Wykład: 15
1 Zaliczenie 5 C