Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
45 Ćwiczenia: 30 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Badania marketingowe
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie przedsiębiorstwem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 360 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 165 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 195 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Bezpieczeństwo i jakość produktów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Instrumentalne metody oceny produktów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zachowania konsumentów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 255 | 19 | |||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie innowacjami
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Trendy estetyczne i rynkowe
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Zarządzanie marką
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 135 | 11 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 390 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 90 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 45 |
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Alergeny żywności i kosmetyków
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Podstawy perfumerii
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia kosmetyków
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Trendy w kosmetyce
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Mikrobiologiczna jakość kosmetyków
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | C |
Opakowania kosmetyków
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Właściwości surowców kosmetycznych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 150 | 11 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 405 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 90 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 60 |
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wprowadzenie do logistyki i ekologistyka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Ładunkoznawstwo
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Materiały opakowaniowe i techniki pakowania
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | C |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem opakowań
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka dystrybucji
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka w usługach
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Metody sterowania zapasami
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Produkcja i przetwórstwo opakowań i materiałów opakowaniowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Systemy automatycznej identyfikacji towarów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Transport, spedycja, usługi logistyczne
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie międzynarodowymi łańcuchami dostaw
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Suma | 150 | 11 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 405 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 45 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekologiczna ocena wyrobów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Komunikacja w biznesie
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Konwersatorium
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Management and organization
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
HR management and leadership
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Human resources management
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Ecological and sustainable products
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Business etiquette
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Creative thinking
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Solar power technologies for sustainable electricity generation
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Quality management system in medical devices industry (regulatory and normative approach)
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
La comptabilité financiére et le contrôle de gestion avancé
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Qualitätsmanagement
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Komunikacja z elementami rosyjskiej korespondencji służbowej (wykład prowadzony w języku rosyjskim)
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Current issues of economy
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 105 | 10 | |||
Suma (Wykład) | 75 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Komunikacja marketingowa
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Konsumencka ocena produktów
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Marketing strategiczny
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Nanomateriały
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Public relations
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Podstawy toksykologii środowiska
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Systemy pakowania
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
45 |
3 | Zaliczenie | 5 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Analiza finansowa procesu innowacyjnego
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
Projektowanie i wzornictwo opakowań
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Konsumencka ocena produktu
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Projektowanie produktu
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | C |
Suma | 210 | 20 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 315 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 75 |
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Komunikacja marketingowa
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Konsumencka ocena produktów
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Marketing strategiczny
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Nanomateriały
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Public relations
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Podstawy toksykologii środowiska
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Systemy pakowania
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Towaroznawstwo wyrobów chemii gospodarczej i kosmetyków
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
45 |
3 | Zaliczenie | 5 | B |
Alergeny żywności i kosmetyków
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Podstawy perfumerii
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia kosmetyków
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Trendy w kosmetyce
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing usług kosmetycznych
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Projektowanie kosmetyków
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | C |
Promocja kosmetyków
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Zarządzanie marką kosmetyków
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 210 | 20 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 315 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 75 |
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Logistyka powtórnego zagospodarowania
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Magazynowanie i przechowalnictwo towarów
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Materiały degradowalne
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Nanomateriały
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Public relations
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Podstawy toksykologii środowiska
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
45 |
3 | Zaliczenie | 5 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka dystrybucji
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka w usługach
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Metody sterowania zapasami
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Produkcja i przetwórstwo opakowań i materiałów opakowaniowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Systemy automatycznej identyfikacji towarów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Transport, spedycja, usługi logistyczne
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie międzynarodowymi łańcuchami dostaw
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Projektowanie opakowań
|
Ćwiczenia:
30 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Logistyka produkcji i zaopatrzenia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
Informatyczne systemy wspomagania zarządzania logistycznego
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Ocena cyklu życia opakowań
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | C |
Suma | 210 | 20 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 315 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 120 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 90 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład z praktykiem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
20 | Zaliczenie | 1 | C | |
Suma | 60 | 24 | |||
Suma (Seminarium) | 30 | ||||
Suma (Wykład) | 30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Komercjalizacja produktu
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Suma | 75 | 6 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 135 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 45 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 30 |
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Zarządzanie cenami i dystrybucją kosmetyków
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Alergeny żywności i kosmetyków
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Podstawy perfumerii
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia kosmetyków
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Trendy w kosmetyce
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Suma | 60 | 6 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 120 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 45 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 |
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Magazynowanie i transport towarów oraz substancji niebezpiecznych
|
Wykład:
30 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka dystrybucji
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka w usługach
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Metody sterowania zapasami
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Produkcja i przetwórstwo opakowań i materiałów opakowaniowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Systemy automatycznej identyfikacji towarów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Transport, spedycja, usługi logistyczne
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie międzynarodowymi łańcuchami dostaw
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Suma | 60 | 6 | |||
Suma (Kierunek + Specjalność) | 120 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 60 |