Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Determinanty jakości wyrobów
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Ekologiczne aspekty jakości
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Metody instrumentalne w ocenie jakości wyrobów
|
Ćwiczenia:
30 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
Wykład specjalnościowy
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Polityka gospodarcza
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Ochrona własności przemysłowej
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Towaroznawstwo artykułów spożywczych
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 60 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Komunikacja w biznesie
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 285 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 150 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Ekonomiczne aspekty jakości
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Egzamin | 1 | B |
Metody analizy danych
|
Ćwiczenia:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Towaroznawstwo przemysłowe
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 60 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Wykłady ogólne do wyboru
|
Wykład:
60 |
4 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru w języku obcym
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład specjalnościowy
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 360 | 25 | |||
Suma (Wykład) | 195 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 |
Specjalność: Ekologia produktów
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
15 | Zaliczenie | 0 | C | |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 90 | 22 | |||
Suma (Wykład) | 30 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 |
Specjalność: Ekologia produktów
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|