A A A
pl | en
2013/2014 stacjonarne studia drugiego stopnia (po st. inżynierskich) Wydział Towaroznawstwa

Towaroznawstwo

Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Determinanty jakości wyrobów
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 A
Ekologiczne aspekty jakości
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 A
Metody instrumentalne w ocenie jakości wyrobów
Ćwiczenia: 30
3 Zaliczenie 1 A
Wykład specjalnościowy
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
4 Egzamin 1 A
Polityka gospodarcza
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Zaliczenie 1 A
Zarządzanie jakością w usługach
Wykład: 30
Ćwiczenia: 15
4 Egzamin 1 A
Ochrona własności przemysłowej
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 B
Towaroznawstwo artykułów spożywczych
Wykład: 30
Ćwiczenia: 60
8 Egzamin 1 B
Komunikacja w biznesie
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 C
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Ekonomia menedżerska
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 A
Ekonomiczne aspekty jakości
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
2 Egzamin 1 B
Metody analizy danych
Ćwiczenia: 30
2 Zaliczenie 1 B
Towaroznawstwo przemysłowe
Wykład: 30
Ćwiczenia: 60
7 Egzamin 1 B
Wykłady ogólne do wyboru
Wykład: 60
4 Zaliczenie 5 B
Wykład do wyboru w języku obcym
Wykład: 30
2 Zaliczenie 5 B
Wykład specjalnościowy
Wykład: 30
2 Zaliczenie 5 C
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 0 C
Specjalność: Ekologia produktów
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
Specjalność: Menedżer produktu
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Zarządzanie produktem
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
5 Egzamin 1 B
Przygotowanie pracy magisterskiej
15 Zaliczenie 0 C
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 0 C
Specjalność: Ekologia produktów
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
Specjalność: Menedżer produktu
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem