Jakość i rozwój produktu
BHP on line
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Badania marketingowe
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
27 Ćwiczenia: 18 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Ocena jakości wyrobów żywnościowych
|
Wykład:
18 Laboratoria: 27 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Społeczna odpowiedzialność biznesu
|
Wykład:
9 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w organizacji
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Zarządzanie procesowe
|
Wykład:
9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie przedsiębiorstwem
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Suma | 198 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 99 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 72 | ||||
Suma (Laboratoria) | 27 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Instrumentalne metody oceny produktów
|
Wykład:
9 Laboratoria: 18 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Metody i techniki zarządzania jakością
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Nowoczesne instrumenty promocji
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Ocena jakości wyrobów nieżywnościowych
|
Wykład:
18 Laboratoria: 27 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Wykład do wyboru - Blok 1
|
Wykład:
18 |
3 | Egzamin | 5 | C |
Wykład do wyboru - Blok 3
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Zachowania konsumentów
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Suma | 198 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 99 | ||||
Suma (Laboratoria) | 45 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 54 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i jakość produktów
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Ekologiczna ocena wyrobów
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Konwersatorium
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(C) |
Prawo w działalności gospodarczej
|
Wykład:
18 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
18 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
System zarządzania bezpieczeństwem żywności
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Systemy zarządzania środowiskiem i BHP
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | C |
Wykład do wyboru - Blok 2
|
Wykład:
18 |
3 | Egzamin | 5 | C |
Suma | 198 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 108 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 72 | ||||
Suma (Seminarium) | 18 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Audyt systemu zarządzania
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
18 |
17 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład do wyboru - Blok 4
|
Wykład:
54 |
6 | Zaliczenie | 5 | C |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie marką
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Suma | 126 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 81 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 27 | ||||
Suma (Seminarium) | 18 |