A A A
pl | en
2021/2022 niestacjonarne studia drugiego stopnia UEP

Jakość i rozwój produktu

BHP on line

Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Badania marketingowe
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
5 Egzamin 1 B
Ekonomia menedżerska
Wykład: 27
Ćwiczenia: 18
6 Egzamin 1 A
Ocena jakości wyrobów żywnościowych
Wykład: 18
Laboratoria: 27
6 Egzamin 1 B
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Wykład: 9
2 Zaliczenie 1 A
Zarządzanie jakością w organizacji
Wykład: 18
Ćwiczenia: 18
5 Egzamin 1 A
Zarządzanie procesowe
Wykład: 9
2 Zaliczenie 1 B
Zarządzanie przedsiębiorstwem
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
4 Zaliczenie 1 B
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Instrumentalne metody oceny produktów
Wykład: 9
Laboratoria: 18
4 Zaliczenie 1 B
Metody i techniki zarządzania jakością
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
4 Zaliczenie 1 B
Nowoczesne instrumenty promocji
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 B
Ocena jakości wyrobów nieżywnościowych
Wykład: 18
Laboratoria: 27
6 Egzamin 1 B
Wykład do wyboru - Blok 1
Wykład: 18
3 Egzamin 5 C
Wykład do wyboru - Blok 3
Wykład: 18
2 Zaliczenie 5 C
Zachowania konsumentów
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 B
Zarządzanie produktem
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
5 Egzamin 1 A
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Bezpieczeństwo i jakość produktów
Wykład: 18
Ćwiczenia: 18
4 Zaliczenie 1 B
Ekologiczna ocena wyrobów
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
4 Egzamin 1 B
Konwersatorium
Wykład: 18
2 Zaliczenie 5 D(C)
Prawo w działalności gospodarczej
Wykład: 18
3 Zaliczenie 1 A
Seminarium magisterskie
Seminarium: 18
3 Zaliczenie 1 C
Statystyczne sterowanie procesem
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
3 Zaliczenie 1 A
System zarządzania bezpieczeństwem żywności
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 C
Systemy zarządzania środowiskiem i BHP
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
5 Egzamin 1 C
Wykład do wyboru - Blok 2
Wykład: 18
3 Egzamin 5 C
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Audyt systemu zarządzania
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
2 Zaliczenie 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 18
17 Zaliczenie 1 C
Wykład do wyboru - Blok 4
Wykład: 54
6 Zaliczenie 5 C
Zarządzanie cenami i dystrybucją
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Egzamin 1 B
Zarządzanie marką
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
2 Zaliczenie 1 B