A A A
pl | en
2020/2021 stacjonarne studia drugiego stopnia UEP

Jakość i rozwój produktu

Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Badania marketingowe
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
5 Egzamin 1 B
Ekonomia menedżerska
Wykład: 45
Ćwiczenia: 30
5 Zaliczenie 1 A
Statystyczne sterowanie procesem
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
5 Egzamin 1 A
Towaroznawstwo wyrobów
Wykład: 30
Ćwiczenia: 45
5 Zaliczenie 1 A
Wstęp do towaroznawstwa
Wykład: 15
1 Zaliczenie 1 B
Zarządzanie jakością w usługach
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
5 Egzamin 1 A
Zarządzanie przedsiębiorstwem
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 B
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Bezpieczeństwo i jakość produktów
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
2 Zaliczenie 1 B
Instrumentalne metody oceny produktów
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
3 Egzamin 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 15
1 Zaliczenie 1 C
Towaroznawstwo wyrobów
Wykład: 30
Ćwiczenia: 45
6 Egzamin 1 A
Zachowania konsumentów
Wykład: 30
Ćwiczenia: 15
3 Egzamin 1 B
Zarządzanie produktem
Wykład: 15
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 B
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
Specjalność: Opakowalnictwo
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Ekologiczna ocena wyrobów
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Egzamin 1 B
Komunikacja w biznesie
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 B
Konwersatorium
Wykład: 30
2 Zaliczenie 5 D(B)
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 15
1 Zaliczenie 1 C
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
Specjalność: Opakowalnictwo
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Przygotowanie pracy magisterskiej
20 Zaliczenie 1 C
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 1 C
Wykład z praktykiem
Wykład: 30
2 Zaliczenie 1 B
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
Specjalność: Opakowalnictwo