Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Elementy prawa
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Fizyka - wstęp
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
1 | Zaliczenie | 1 | A |
Informatyka
|
Ćwiczenia:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Matematyka
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Matematyka - wstęp
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
1 | Zaliczenie | 1 | A |
Podstawy organizacji i zarządzania
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Chemia ogólna
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Ochrona środowiska
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne:
30 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 360 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 165 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 165 | ||||
Suma (Wychowanie fizyczne) | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne:
30 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikroekonomia
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | A |
Statystyka
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Chemia organiczna
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Wykład specjalnościowy
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 330 | 30 | |||
Suma (Wychowanie fizyczne) | 30 | ||||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Podstawy marketingu
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Analiza instrumentalna
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Biochemia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Inżynieria materiałowa
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie jakością
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 300 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 120 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Badania rynkowe
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Finanse przedsiębiorstw
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Podstawy rachunkowości
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Analiza sensoryczna
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Mikrobiologia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Towaroznawstwo artykułów przemysłowych
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 330 | 27 | |||
Suma (Lektorat) | 60 | ||||
Suma (Wykład) | 120 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Ekologia produktów
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Makroekonomia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Ekologia przemysłowa
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
5 | Zaliczenie | 1 | B |
Towaroznawstwo żywności
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Wykłady ogólne do wyboru(1)
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma | 255 | 25 | |||
Suma (Wykład) | 90 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 90 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Opakowalnictwo i przechowalnictwo
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Przedmioty humanistyczne
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykłady ogólne do wyboru(1)
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru w języku obcym
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Praktyka + przygotowanie pracy dyplomowej
|
15 | Zaliczenie | 0 | C | |
Suma | 165 | 26 | |||
Suma (Seminarium) | 30 | ||||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|