Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Elementy prawa
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Informatyka
|
Ćwiczenia:
18 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Matematyka
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
8 | Egzamin | 1 | A |
Podstawy organizacji i zarządzania
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
9 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Chemia ogólna
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Ochrona środowiska
|
Wykład:
9 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 135 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 72 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 63 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Mikroekonomia
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
8 | Egzamin | 1 | A |
Statystyka
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Chemia organiczna
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Metody fizykochemiczne w towaroznawstwie
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 27 |
6 | Zaliczenie | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 174 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 63 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 81 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Podstawy marketingu
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 9 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Analiza instrumentalna
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Biochemia
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Inżynieria materiałowa
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 9 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie jakością
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 174 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 72 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 72 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Badania rynkowe
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Finanse przedsiębiorstw
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
Podstawy rachunkowości
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 9 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Analiza sensoryczna
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Mikrobiologia
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Towaroznawstwo artykułów przemysłowych
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 27 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
9 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 192 | 26 | |||
Suma (Lektorat) | 30 | ||||
Suma (Wykład) | 72 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 81 | ||||
Suma (Seminarium) | 9 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Makroekonomia
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Ekologia przemysłowa
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
6 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład ogólny do wyboru
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Towaroznawstwo żywności
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 27 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
9 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 147 | 25 | |||
Suma (Wykład) | 54 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 54 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 | ||||
Suma (Seminarium) | 9 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład ogólny do wyboru
|
Wykład:
9 |
1 | Zaliczenie | 5 | B |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
18 |
15 | Zaliczenie | 1 | C |
Opakowalnictwo i przechowalnictwo
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Przedmioty humanistyczne
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru w języku obcym
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Praktyka
|
2 | Zaliczenie | 1 | C | |
Suma | 99 | 26 | |||
Suma (Wykład) | 63 | ||||
Suma (Seminarium) | 18 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 18 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|